Pfejjj

Pilafnak tettem egy ígéretet ,hogy csinálok egy post-ot Dombóvári Vandáról ,de rájöttem ,hogy ez egy olyan témakör ,amit nyugodtan lehet bővíteni.

Minden férfi szereti alapvetően a nőket.(Vannak kivételek, homoszexuális a nevük). A nőket, más kérdés ,hogy milyen nőket. Én alapvetően 3 kategóriát állítottam fel:

1.A Nő(nem találsz rajta kivetni valót, igazi bombázó, talán el is vennéd feleségül, ki tudja még gyerek is lehet a dologból)

2."elmegy"(bulik idejére szóló szerelem ,ami a buli végeztével mindenképpen véget ér,bizonyos esetekben,mondjuk saját nyári élményből tanulva általában nem túl szép,Horti Gábor megfogalmazásában "nőihölgy")

3."Pfejjj"

Ez az a kategória ,amibe Dombóvári Vandát is sorolnám.Az a nő ,akiben egy valamilyen szépérzékkel rendelkező férfi egyszerűen képtelen meglátni bármilyen szépséget vagy pozitívumot. Bármit ami miatt ellehállhatatlan késztetést érezzen arra, hogy neki ezt a nőt meg kell szereznie, hódítania(ki hogy szereti).Szeretnék néhány általam ebben a csoportban elhelyezett példányt sorra venni.

Az RTL Klub(vagy ahogy utálói találóan hívják Retek Klub) élen jár a Pfejjj kategória celeb képviselőinek felfedezésében. A képzeletbeli dobogó első két helyezése a csatornához kötethető.

Az első hely és a vele járó aranypfejj díj egyértelműen Valkó Eszteré. Nem tudom melyik barlangból kapták elő és hogy ki volt az az amber aki azt mondta ,hogy ő legyen az RTL Klub női arca ,de nem hinném ,hogy sokáig lesz még munkája a marketing piacon. Vannak emberek akik képesek reggeli műsorok miatt fölkelni és hallgatni az értelmetlen beszélgetéseket vele és egy önjelölt celebbel ,aki éppen riporterként tündököl.

Ha valaki szereti a telefonos műsorokat szerencsés esetben még koradélután elkaphatja, ahogy éppen arra akarja rávenni az embert ,hogy telefonáljon el  20 ezer forintot, hogy utána nyerhessen 10-et. Egy rövid idézettel zárnám a győztes méltatását:

"Ismerjük ezt a típust: magát örökifjú, romantikus sexy társaságközepének gondoló, szereplési kényszerben szenvedő pacahölgy, akit valójában csak elcseszett céges bulik végén heggeszt meg egy-egy picsarészeg kolléga.
Csak kalandoroknak ajánljuk, akik meg tudnak barátkozni a gondolattal, hogy ezt a varangy-arcot kell nézniük , illetve azoknak, akik végre pénzt akarnak kapni a szexért. "

A második helyezett se kutya(illetve nem vagyok benne biztos).Dombóvári Vanda Valkó Eszter elválaszthatalan barátnője. Biztos sok bennük a közös, én csak a külsőségekből gondolom ezt ,szerintem nem is alaptalanul.Érdekes arc, irritáló hang és stílus. Az RTL Klub fizetése mellé még a menetrend című műsorhoz kapcsolódó összes utazását fizeti. Nem ártana egy komoly arculatváltás és mondjuk egy komoly vezetőcsere sem, különben lassan de biztosan elvesztik nézőiket.

Egy idézet arról ,hogy Vanda barátja hogyan is vélekedik róla(Vanda elmondása szerint):

"Felébredek , és a párom azt mondja: Most vagy a legszebb!"

szegény srác

 

A dobogó legalsó fokán Kiszel Tünde áll.Nem is nagyon találni szavakat arra amit vele kapcsolatban érzek, illetve van ,de azt ki kéne csillagozni. Hallottunk már róla ,hogy egy meleg srácot tudott kifogni(gondolom némi pénzért) ,hogy azt mondja ,hogy a barátja és hallottunk titkos hódolókról is(akik nyilván nem léteznek).Donatella papája sincs meg(nem csodálom, én se vállalnám az arcom).

 

Tünde meg van győződve róla ,hogy ő sztár. Ezzel nem lenne gond ,sok ilyen ember él az országban, de ők általában egy feles kevert mellett szoktak a kocsmában vadítani. Tünde naptárokat ad ki ,amiben meztelen(ilyen képekkel senkit nem akartam sokkolni ,főleg magamat) és emellett pénzért megy el szerepelni minden műsorba.Az értelem legkisebb szikrája sem látható ronda arcán. Ha ezek után valaki azt mondja ,hogy az országban és magyar televíziózásban minden rendben ,akkor annak Tünde naptára biztos kint lóg a szobafalán. Íme legjobb TV-s szereplése 2 részletben:

 

6 hozzászólás 2008.09.09. 23:59 .Nitro.

A bejegyzés trackback címe:

https://tompa.blog.hu/api/trackback/id/tr18656450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pilaf · http://tompa.blog.hu/ 2008.09.10. 09:11:31

zseniális post!!!!:D
így kora hajnalban nem is lehetne jobban indítani a napot,más kérdés hogy közben elkeserítő amit ezek a "nők" művelnek. Nem elég,hogy egyszerűen hányingerem van a fejüktől,mindegyik egy izgága,magamutogató,önelégült,affektáló liba. Nem látnék mást megoldást mint abba a bizonyos elefántszarba belecsapni a fejüket,csak az ugye nem megy olyan könnyen..
Mégegyszer Bandi,köszönöm,bár Dombóvári Vandáról kicsit több mindent is megtudtam volna,mondjuk hogy a barátja milyen alsógatyákat hord,vagy a kiscicája milyenek szarik otthon..:(

pilaf · http://tompa.blog.hu/ 2008.09.10. 13:58:25

bazzmeg ez a kép valkó eszterről!!vááááááá:D

ness 2008.09.10. 19:23:25

fúh, új admin van? :D ebből a postból még folytatás t is el tudok képzelni, késssz :))

Valkó Eszter: úgy hangsúlyoz, mint egy kis tanyasi ripacs, szerintem szimplán b***atlan.

Dombovári Vanda: Nem sorolnám a NŐK közé, a világ legprimitívebb, legvisszataszítóbb, legundorítóbb hangú nője. Azért szarabb, mint Kiszel Tünde, mert Vandáról SÜT, hogy okosnak képzeli magát, közben meg...áá...
Remélem, holnap végre tényleg jön a T-Home-os pasi és lesz x+n csatornám, és sohasohasoha többé RTL Klub (most csak az jön be)!

Ja, és a betelefonálós fajankónak üzenem, hogy a bálnák nem úgy jöttek létre, hogy
szárazföldi emlős lábakkal=>visszamászik a vízbe=>VÉGTAGJAI visszafejlődnek és egy darabig törzsként tengeti életét, várva, hogy kialakuljanak az úszói, amik, nyilván nem végtagok, hát evidens, a kommunikációs diplomájával csak jobban tudja. Csak nehogy elrontsam a szigorlaton, isten ments.

:)))

baird 2008.09.13. 12:17:30

nálam valko eszter a tipikus pfejj. nitro-hoz lenne egy személyes kérdésem! mi az az összeg amiért... ?

.Nitro. 2008.09.14. 16:26:33

Ne haragudj Baird csak most láttam a kérdést :)

Ha mondjuk venne nekem egy elektromos dodfleszerelést(600 ezernél indul) akkor elgondolkodnék. De várj ,inkább még akkor sem :)

The Passenger · http://passenger.blog.hu/ 2009.04.29. 01:57:37

Képzeljétek el, ezeknek a mixeit. Ha csinálnának egy 4. csajszerű lényt úgy, hogy kiemelik a legdurvább részeiket. A hang az a Vandáé lenne, a humor az Eszteré, a királylány tudat meg Tündéé."Öntudatos nő vagyok" életérzés az Vandáé. Általános arc-szerkezet Eszteré. IQ az olyan forma-forma szerintem, csak Tünde észre sem veszi amit az emberek reagálnak rá.
Ilyen posztot pasiból is össze kéne állítani, de nem nagyon nézek tv-t így nem nagyon vagyok képben.


Utolsó kommentek

  • Kúrcsány Ferenc: Na most mi van, te kis faszszopó? (2011.05.27. 21:56) Kedvencünk: Orbán Viktor
  • Osváth Lacika: Hovány tisztességes. MUHAHAHAHAHAA! Azon felül hogy Kecskemét egyik, ha nem a legszarabb munkahelyének tulajd... (2011.05.22. 08:46) Feel the difference
  • : ...a társkeresőkön am iszonyatXDD (2010.08.29. 13:07) Miért?
  • .Nitro.: @az igényes szórakozás híve: Igen mindenkiinek joga van a pihenéshez, de a világon mindenhol vannak zajos és ... (2010.07.12. 23:46) Kecskemétnek nem kellenek a fiatalok
  • bsteve: Igazad van, ez inkább olyan paródia vb, ha egy emlékezetes, akkor az a bírói mulasztások miatt van... sajnálo... (2010.07.06. 10:20) Távol Afrikától
  • Marcobaily: Érdeklődéssel és eléggé meglepve olvasom a hozzászólásokat, ám lehet az én hibám de még mindig nem értem a sz... (2010.07.04. 17:05) Kecskemétnek nem kellenek a fiatalok
  • az igényes szórakozás híve: @.Nitro.: Csak magamat tudnám ismételni, de ha ennyire különbözőek a nézeteink akkor felesleges is. Meglehet... (2010.06.25. 16:56) Kecskemétnek nem kellenek a fiatalok
  • .Nitro.: @az igényes szórakozás híve: van bennem elég igényesség ahhoz hogy tudjam hogy kell szórakozni. Nem is a Joke... (2010.06.25. 01:19) Kecskemétnek nem kellenek a fiatalok
  • Utolsó 20

honnan?

süti beállítások módosítása