No thanx

És hogy, mi a kérdés?
Mostanában napvilágot látott pár post, ami néminemű elégedetlenségnek ad hangot. Nagyon helyes! Csatlakozom! Nehéz erről közzétehető formában, vulgáris szavak kerülésével írnom, de többszöri átgondolásra megpróbálom.
Szóval: Meg akarja váltani az életét? Csóró hülye, de a fiának Armani öltönyt akar venni? Kurvára nem engedheti meg magának, de úgy akar nyaralni, mint egy bankigazgató? Mi segítünk! De csak azért mert olyan jófejek vagyunk. Mindent megvalósíthat a mi pénzünkből, úgy, hogy jól jár vele. Csak vegye fel a rendkívül akciós, "csakittcsakmostcsakönnek" hitelünket!
Nézzük sorra a legidegesítőbb bankreklámokat. Tényleg néha kisbaltával verném szét a tévét mikor meglátok egyet.
"Csak a lényegre figyelünk": jön egy idegesítő hülye picsa és baromságokat magyaráz a főnöknek, görkorizik a bankban, nem tartja be a tűzvédelmi előírásokat...Még a társadalomból is kirekeszteném, nemhogy alakalmaznám.

A rendkívül jófej és sármos állatorvos, aki annyira penge, hogy mindenre megoldást talál azonnal (egyetlen jellemhibája, hogy elseggel a jégen), és az elhízott kotnyeleskedő titkárnője kalandjait már egy ideje csodálhatjuk főműsoridei reklámblokkokban, de ez a legutolsó...A moonlight shadow-t alapból gyűlölöm (kivéve mikor részeg vagyok), és ahogy üvöltözik "a főnököm" felkiáltással, mintha bárkit is érdekelne. Legyen a mentsége, hogy totál bele van zúgva, kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz köztük valami kis lámúr. Remélem nem kell sokat várni, és akkor már igénybe is vehetjük a házasságrendezési hitelt pédául.

Adott egy totál idióta család. Mi mást is tehetne, elmegy egy bankba, ahol totál idióták dolgoznak. Elvégzed kínkeservesen az egyetemet, majd a gyakornoki időd alatt bámulsz egy bólogató kutyát, addig míg nem tudod úgy rázni a fejed. Persze az emberi kommunikáció minden egyéb eszköztárát elfelejted, kivéve azt a rendkívül hasznos szót, hogy "pa" és emellett még a füled is tudod csapkodni. Tehát hőseink úgy döntenek ez a megfelelő pénzintézet. Kiveszik az aranytojást tojó tyúk alól a megtakarításukat és máris száguldanak vele. Ám útközben rég nem látott ismerősökbe botlanak: Mi újság? 10% a kamat... hát a mocskos rohadt ku*#%@"+ł$ß - értitek. Annyit leszögeznék, hogy az activity tudásuk miatt tisztelem őket.

És legvégül elértünk az álomcsaládhoz. Mikor néztem a bankokat, ez egész normálisnak tűnt honlap alapján, ám bejött egyszer csak a reklámarc. És leesett, hogy ez a leginkább az idegeimen táncoló reklámról van szó.
Szerencsénk van, mert mint egy átlagos boldog család, sokféle életszituációba keverednek. Ezeket mind meg is csodálhattuk/csodálhatjuk, például a Barátok Közt szünetében. Bármi van: egyetlen megoldás az életben a hitel. Lehetőleg minél nagyobb. Ami a legek legje volt nálam az a nyári szezonban történt. A csórikám nézegeti a Bella Tours utazási magazinját, hogy mégis hol kéne nyaralni. De nagy szerencséje van. Nem kell meghúzni a gatyaszárat, bátran álmodozhat, hiszen 700 000 Ft áll a rendelkezésére. "nem tudom hova, de azt már tudom miből megyek nyaralni" ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá bałł$ߤ#&@> Igen ügyes vagy, érezd jól magad 2 hétig és utána fizesd a részleteket 10 évig. Legalább minden hónapban fizetéskor eszetekbe jut milyen kurvajót nyaraltatok.

Legutolsó pénzinézetünk nem utazik ilyen nagyban. Maguk a reklámok azért készítenek ki, mert végtelenül hülyének nézik az embert, és végtelenül hülye indokokkal buzdítanak hitel felvételére. Jó dolog persze "kezes, fedezet, sorbanállás nélkül, 24 órán belül" De ennek meg is van az ára kb 400% os kamat. A szituációk: Elromlott a tv-d és kéne egy új? (kérdés, hogy látja akkor az ügyfél a reklámot?). Be kell fizetni a sok számlát? Hetek óta nyúz a gyerek új ruháért, játékért, és minden felesleges szarért de te nem tudod megvenni? itt a megoldás: gyorskölcsön készpénzben...
Aki érzi, érzi, aki nem, nem.
Annyit fűznék még az egész témához, hogy az embereket egyébként teljesen jogosan traktálják ezekkel a reklámokkal, hiszen megélnek a bankok belőlük elég szépen. Bedőlnek nekik, mert hülyék. Rögtön, azonnal, mindent. Ez a felfogásuk.
Csak majd ha utoljára kopognak be a házadba, mert onnantól kezdve az övék, bánni fogod, hogy nem olvastad ezt a postot és nem mondtad nekik, hogy: NEM, KÖSZ!

A bejegyzés trackback címe:

https://tompa.blog.hu/api/trackback/id/tr57327108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

(whizz) 2008.02.06. 00:10:39

zseniális post
Hogy én is mondjak egyet és kissé kapcsolodjon SOTEhez.
Leegyszerűsítve arról szól a reklám, hogy zabáljon össze vissza egyen-igyon és mi van ha puffad fingik böfög semmigond vegyen be renit(?).
Nem ám, hogy táplálkozz rendesen, neem zabáljál aztán vegyél be egy tabit.

baird 2008.02.06. 12:25:24

Pro primo) "Maguk a reklámok azért készítenek ki, mert végtelenül hülyének nézik az embert"

Pro secundo) "teljesen jogosan traktálják ezekkel a reklámokkal, hiszen megélnek a bankok belőlük elég szépen. Bedőlnek nekik, mert hülyék" - szerintem ennél nagyobb a probléma. egyszerűen szerencsétlen csórók vagyunk. tanuljatok, vagyis inkább tudjatok, hogy nekünk ne kelljen ilyen. amúgy szenzációs post IAN. szeretünk.

pilaf · http://tompa.blog.hu/ 2008.02.06. 12:53:01

Már kinyaltam a feneked msn-en ugyh nem ajnározlak tovább,tényleg remek lett a poszt,és egyúttal köszönet is érte hiszen nekem is hasonló gondolatok jutnak eszembe(lásd kisbalta..) amikor látom ezeket a buzi bankos reklámokat.. az abszolut kedvenc nálam is a "elromlott a tv",meg nyavalyog a gyerek h vegyünk neki vmi szart.. hát nesze bazzmeg egy jó nagy pofon..
Egyetértve Dáviddal ki kell egészítenem h lehetőleg ne legyen egy hülye picsa feleséged aki követeli a Maldív-szigeteki utazást amikor épphogy tudtok pl egy lakást venni, vagy mondjuk egy büdös kurva lányod aki az utolsó fillért is elherdálja.. űű
A másik meg amit Peti mondott, a gyógyszeres reklámok is... hát bazzmeg amikor esik az eső és elszökik a kiskutya aztán az apuka 1perc alatt megfázik?hát egyaz h milyen immunrendszere van bazzmeg??menjen immunológushoz mert nagy a baj,meg milyen nátha vírus az amitől 5perc alatt prüszkölsz meg lázas vagy?? vmi új afrikai törzs??elpusztulna a világ ha ilyen lenne.. ja és persze nehogy vegyél egy forró fürdőt,egy grapfruit,3000mg C-vitamin,alszol egy jót(össze 200ft) hanem vedd meg a 2000ft-os szart és tömd tele magad gyogyszerekkel ráadásul ezek a nátha elleniek csak elnyomnak mindent mert olyat nem lehet h 1tablettában 5féle bajra is van benne hatóanyag,peti kérlek erősíts meg..
na ennyi hát faszom nem kell tv-t nézni..:D

ja amugy CIB-bankos reklámot Török Feri rendezte ..

(whizz) 2008.02.06. 17:10:58

Gondolom nem vagyok gyógyszerész :D Dehát ja.
Hát Török Feri neki is meg kell élni vmiből, mint a zenészek a reklámzenékből.
Vagy kb. ennyi volt, hogy nézd Feri itt a szövegkönyv, szereplők ezt kell megrendezni itt a pénz.

timcsi 2008.02.06. 17:32:08

Nem tudom látta-e vki tegnap (azthiszem) az index egyik oldalán azt a szavazást melyen a legnépszerűbb reklámokat lehetet értékelni. Ha jól emlékszem legalább 4 banki reklám is rajta volt a listán. Kedves állatdokink 2 kisfilmel is a listán volt.
Tehát van akinek mégis tetszenek ezek a reklámok........

(whizz) 2008.02.07. 17:51:28

20 perce láttam Bebét egy Ford Mondeo kombival a Petőfi híd felé hajtani

baird 2008.02.07. 19:42:31

gondolkoztam hogy mér pont kombi?! picit metakommunikatív... nekem azt mondja hogy:
"hmm engem hátulról jóól meg lehet ám pakolni!"

baird 2008.02.07. 19:43:49

vagy: ízléstelen unalmas buzi vagyok, akinek esze ágában sincs nőzni...

ritterkatze@gmail.com 2008.02.08. 14:12:39

Elromlott a tv-d és kéne egy új? (kérdés, hogy látja akkor az ügyfél a reklámot?) :D én is grat. a posthoz, de a kommentekhez is űű
azt a hülye providentes pasast lője már le valaki, nem igaz h 40éves családapa létére nenm tudja meddig ér a takaró és "ekkora számlára nem számított" indíts pert.

páááá

Allen 2008.02.09. 02:19:53

(L), Tompa kedvenc söre a Löwenweiss:S

Allen 2008.02.09. 02:20:57

310es gyűrűre bazzeg

pilaf · http://tompa.blog.hu/ 2008.02.09. 02:53:47

álmos vagyok...:(
ness végre kommenteltél,nagyon el voltál tűnve _nemtomm

ness 2008.02.10. 14:54:40

képzeld, oroszul fogok tanulni XD
én is mindjárt bealszom Zzzz


Utolsó kommentek

  • Kúrcsány Ferenc: Na most mi van, te kis faszszopó? (2011.05.27. 21:56) Kedvencünk: Orbán Viktor
  • Osváth Lacika: Hovány tisztességes. MUHAHAHAHAHAA! Azon felül hogy Kecskemét egyik, ha nem a legszarabb munkahelyének tulajd... (2011.05.22. 08:46) Feel the difference
  • : ...a társkeresőkön am iszonyatXDD (2010.08.29. 13:07) Miért?
  • .Nitro.: @az igényes szórakozás híve: Igen mindenkiinek joga van a pihenéshez, de a világon mindenhol vannak zajos és ... (2010.07.12. 23:46) Kecskemétnek nem kellenek a fiatalok
  • bsteve: Igazad van, ez inkább olyan paródia vb, ha egy emlékezetes, akkor az a bírói mulasztások miatt van... sajnálo... (2010.07.06. 10:20) Távol Afrikától
  • Marcobaily: Érdeklődéssel és eléggé meglepve olvasom a hozzászólásokat, ám lehet az én hibám de még mindig nem értem a sz... (2010.07.04. 17:05) Kecskemétnek nem kellenek a fiatalok
  • az igényes szórakozás híve: @.Nitro.: Csak magamat tudnám ismételni, de ha ennyire különbözőek a nézeteink akkor felesleges is. Meglehet... (2010.06.25. 16:56) Kecskemétnek nem kellenek a fiatalok
  • .Nitro.: @az igényes szórakozás híve: van bennem elég igényesség ahhoz hogy tudjam hogy kell szórakozni. Nem is a Joke... (2010.06.25. 01:19) Kecskemétnek nem kellenek a fiatalok
  • Utolsó 20

honnan?

süti beállítások módosítása