csum

Halihó!
Most fogom magam és lelépek kirándulni a Börzsönybe 3 napra, szóval részemről húsvét előtti poszt szünet van vasárnapig. Kellemes ünnepeket előre is mindenkinek!


Na de még mielőtt elmennék, még írnom kell egy szösszenetet, ugyanis Viktor barátom nem hagyja, hogy nélküle utazzak el!!! Ez a Drága EMBER már megint olyan jókat mond, hogy előjön belőlem a hazafi, és azt kell mondjam neki, a teremburáját! (majd Pilaf lekommenteli, hogy pontosabban mint szól ez:) ).

"A Fidesz elnöke szerint le kell győzni az új arisztokráciát és fel kell számolni a kiváltságosok kiváltságait, ahogy tették elődeink 1848-49-ben."
    -ahan, szóval akkor az új arisztokrácia...honnan is jöttél ,ELNÖKÚR? hol is, miben is laksz most, ELNÖKÚR? Jaa vagy úgy?! De te akkor nem vagy új arisztokrácia...Te nem a rendszerváltás utáni politikából szedted meg magad. Megértem én, csak ne üvölts.

Különben nem vagyok irigy senkire aki a megcsinálja a maga szerencséjét, így Rá sem, de aki folyamatosan másra mutogat miközben ő ugyanolyan koszos az ügyben, az elég bőszítő tud lenni.

"Sokan hiszik, hogy manapság mi magyarok vesztesek vagyunk, holott ez nem így van. Büszkén ki kell mondanunk, hogy a magyar emberek nap mint nap fontos győzelmeket aratnak, mert a kormányzati csapásokat visszaverik a magyar családok, munkavállalók, orvosok, pedagógusok, nyugdíjasok és diákok - jelentette ki a Fidesz elnöke."
- csapások...vesztesek...már csak Kövér hiányzik, hogy hozza a kötelet.
A TE egyetlen NÉPED választotta eztet a kormányt! És nem azért, hogy harcoljon ellene, hanem azért mert úgy gondolta, az országnak most ez kell, és nem a TE színigaz, sosem megkérdőjelezhető szavaid.

Imádom, hogy az amúgyis hurráoptimista magyar embereket valaki mindig még lentebb hangolja egy fokkal, és csak szítja az érzést, hogy "neked rossz!! neked szar!! vesztes vagy nélkülem!!".

A pártelnök beszédében azt mondta, a magyarok nehézségeinek, súlyos problémáinak oka az, hogy tizenhét évvel a rendszerváltás után olyan új arisztokrácia jött létre, amely kiváltságokat követel magának, a nemzet többségének kárára. Szavai szerint az új arisztokrácia módszeresen próbálja kizsigerelni az országot, éppen úgy, ahogy a XIX. században az idegen arisztokrácia próbálta ezt megtenni. A magyarok 1848-49-ben legyőzték az idegen arisztokráciát és megfutamodásra kényszeríttették - emelte ki az ellenzéki vezető.
Orbán Viktor azt mondta: le kell győzni az új arisztokráciát, fel kell számolni a kiváltságosok kiváltságait. "Ez lesz a nagy győzelem, amelyhez erőt adhatnak régi nagy diadalaink" - tette hozzá a Fidesz elnöke, aki szerint ez az út vezet a mindennapi győzelmeken keresztül a sikerhez.
-mit lehet ehhez hozzáfűzni drága barátaim?! Szerintem csak próbáljunk szelíden bólogatni rá és megkérdezni tőle, hogy a helyet vagy az időt nem tudja a Tisztelt ELNÖKÚR, hogy ilyeneket mond.
További erőt-egészséget a nagy diadalokhoz ELNÖKÚR, érzem, hogy megvan a tehetség önben a 2002-es és 2006-os hagyományainak folytatásához 2010-ben is!

UI: a héten kétszer is 8 előtt kellett kelnem, nyűgös vagyok:S

A bejegyzés trackback címe:

https://tompa.blog.hu/api/trackback/id/tr4854898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pilaf · http://tompa.blog.hu/ 2007.04.05. 11:59:52

szervusz miklós..
szavaid felüdülést jelentenek e sivár időkben,de sajnos Viktornak kell h igazat adjak..:)
azt mondja ami a népnek kell,isszák a szavait,imádják,ő az utolsó egyetlen reménysége a szegény elnyomott magyaroknak akik 16évig csak lopkodtak össze vissza.miben bízhatunk 2010ig?félek kedves barátaim..
nincs más megoldás csak: FIDESZFIDESSSSZ,FIDESZFIDESSSZ,FIDESZFIDESZFIDESZFIDEEESSZZ
SZERVUSZTOK,SZERVUSZTOK,SZERVUSZTOK!!!!

tom 2007.04.05. 13:27:23

mitya bazze, túl jó vagy hozzánk képest.


ez főoldal megint.

grat!


Utolsó kommentek

  • Kúrcsány Ferenc: Na most mi van, te kis faszszopó? (2011.05.27. 21:56) Kedvencünk: Orbán Viktor
  • Osváth Lacika: Hovány tisztességes. MUHAHAHAHAHAA! Azon felül hogy Kecskemét egyik, ha nem a legszarabb munkahelyének tulajd... (2011.05.22. 08:46) Feel the difference
  • : ...a társkeresőkön am iszonyatXDD (2010.08.29. 13:07) Miért?
  • .Nitro.: @az igényes szórakozás híve: Igen mindenkiinek joga van a pihenéshez, de a világon mindenhol vannak zajos és ... (2010.07.12. 23:46) Kecskemétnek nem kellenek a fiatalok
  • bsteve: Igazad van, ez inkább olyan paródia vb, ha egy emlékezetes, akkor az a bírói mulasztások miatt van... sajnálo... (2010.07.06. 10:20) Távol Afrikától
  • Marcobaily: Érdeklődéssel és eléggé meglepve olvasom a hozzászólásokat, ám lehet az én hibám de még mindig nem értem a sz... (2010.07.04. 17:05) Kecskemétnek nem kellenek a fiatalok
  • az igényes szórakozás híve: @.Nitro.: Csak magamat tudnám ismételni, de ha ennyire különbözőek a nézeteink akkor felesleges is. Meglehet... (2010.06.25. 16:56) Kecskemétnek nem kellenek a fiatalok
  • .Nitro.: @az igényes szórakozás híve: van bennem elég igényesség ahhoz hogy tudjam hogy kell szórakozni. Nem is a Joke... (2010.06.25. 01:19) Kecskemétnek nem kellenek a fiatalok
  • Utolsó 20

honnan?

süti beállítások módosítása