Phelps=dopping=olimpia?

Igazából mindenki ezzel foglalkozik,úgyh nem fogok újat írni,csak egy kis összefoglalás;
Nyilatkozott a sportdrogok dílerkirálya
ennyi igazából..a kedvenc részem:
"...SPIEGEL: vannak tiszta sportágak?
Heredia: Könnyűatlétika, úszás, sífutás, kerékpár - ezeket már nem lehet megmenteni. Golf? Nem tiszta. Futball? A focisták hozzám jönnek, és azt mondják, állandóan a vonal mellett kell oda-vissza futniuk, anélkül, hogy elfáradnának, és mindhárom nap játszanak. A kosárlabdázók zsírégetőket szednek, amfetamint, ephedrint. Még az íjászok is szednek egy úgynevezett Downer nevű drogot, amitől nyugodt marad a kezük. Mindenki doppingol......"

Szóval Phelps.. ha hiszek az előbbi interjúnak,és elképzelem ahogy Cseh Laci bemegy edzés után az edzőjéhez,ahol közösen megírják az emailt az illetékes beszerzőnek és megrendelik a következő heti doppingadagot,akkor azt mondom h Phelps tényleg kurva jó. Itt vannak a különböző doppingok,mindenki hozzájuthat,nem fog senki lebukni,és ő csinálja a legjobban. Minden elismerésem.
Vagy hihetem azt is hogy Cseh Laci soha de soha nem használt semmilyen doppingszert,és Phelps pedig minden magyar ősi ellensége,aki a mi nemzeti hősünket fosztja meg az olimpiai aranyaktól,egy utolsó szemét doppingos szemétláda,de ha cifrán akarok fogalmazni akkor idézhetném hogy:"...NASA, meg a cáparuha, meg az apám fasza... Van aki komolyan gondolja, hogy ilyen teljesítményeket drog nélkül hoz valaki? Naponta világcsúcs? Ezt a büdös köcsög terminátor pofájú drogkazánt egy kúúúúúrva nagy injekciós tűvel kellene karóba húzni, hadd kalimpáljon az 50-es lábaival."
Mindenki döntse el mit gondol,és megmondom őszintén még nem döntöttem,szeretném azt hinni,hogy legalább a mi csehlacink nem doppingol.. dehát..

basszameg az olimpia,mindenki doppingol és kész..:(

11 hozzászólás 2008.08.14. 01:17 pilaf Címkék: olimpia dopping phelps

A bejegyzés trackback címe:

https://tompa.blog.hu/api/trackback/id/tr96615084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nitro 2008.08.14. 12:46:09

Azt nekem senki se akarja bemesélni ,hogy annyit fejlődött az úszósport, az úszás technikája ,edzésmódszerek, hogy minden számban lassan világcsúccsal nyernek az olimpiai bajnokok.Nők, férfiak egyaránt. Egyébként hallottam egy doppingellenőri véleményt miszerint vannak olyan doppingszereke is ,amiket vélhetően csak 8-10 év múlva tudnak kimutatni ,jelenleg még nincs rá megfelelő módszer. Erre meg azt mondom ,hogy elvehetik akár Phelpstől esetleg 8-10 év múlva az aranyait HA doppingolt ,de a köztudatban mégiscsak az fog megmaradni ,hogy nyert 8 érmet, mert annyit fog. De mondom, amikor azt látom hogy nem pár századokkal ,vagy 1 másodpercekkel javulnak az idók ,hanem 4-6 másodpercekkel az nekem kicsit büdös. Persze lehet csak alapból vagyok ilyen bizalmatlan. A biciklistákról ne is beszéljünk , az egész sportágat úgy ahogy van megszüntetném ,vagy legálissá tenném a doppingot ,mert ami most zajlik az faszság.

Nitro 2008.08.14. 12:48:16

Cseh Lacihoz meg annyit, hogy értelmesebbnek tartom annál ,hogy doppingoljon ,ráadásul nálunk az úszósportban nincs és soha nem is lesz akkora pénz ,mint az amerikaiban. Pénz nélkül pedig nehéz a legkorszerűbb anyagokkal tömnie magát. Persze őszinte leszek ,én már semmin nem lepődnék meg. Többek közt ezért sem hozott soha lázba az olimpia.

i.a.n. 2008.08.14. 21:38:56

Meg kína is kicsit feljött az éremtáblán... na mindegy
Akiket érdekelnek a "tápkiegek" azoknak egy hasznos kis enciklopédia:
shop.builder.hu/enciklopedia_abc.htm4

(whizz) 2008.08.14. 22:03:35

Heredia riportba elmondta, hogy ha van pénzed megkapod a személyre szabott kimutathatatlan hormon adagod ha csóró bulgár súlyemelő vagy akkor maradnak a szteroidok aztán dughatod a seggedbe az edződ vizeletes tartályát.
A szteroidok mindenképpen szétcseszik a szerveid, de én is hajlanék ezeknek az amúgy is a szervezetben levő hormonok legalizására mert van aki alapból úgy születik h sok van neki a másik meg sokkal szorgalmassabb, de esélye sincs elérni a másik eredményeit.

Persze nem kell azt hinni h benyomjuk az EPO-t aztán 10alatt futjuk a 100m-t. Ezeket a hormonokat meg faktorokat az oxigén szállitás javítására meg gyorsabb regenerálódásra használják, hogy még többet tudjanak edzeni.

Dehát focisták amfetaminoznak, kosarasok zsírégetőznek, sportlövők nyugtatóznak.

Szóval nincs élsport dopping nélkül.

barbibaba 2008.08.15. 08:08:32

Vajon miért nem tárolják a vérmintákat mondjuk 10 évig és amikor a doppingvizsgálatok módszerei utolérik a doppingkészítőket akkor kellene elővenni őket és újra eredményt hirdetni. Vagy akkor az már kit érdekel? Lehet, hogy senkit. Ahol az élsport kezdődik az egészség ott ér véget - ezt egy nagyon okos ember mondta. Azért ez megdöbbentő. Istenem, a régi szép idők, amikor Darnyi tisztán és egyértelműen leúszta az egész világot....most pedig a bizonyos zöld csík, mintha csak dísz lenne a medencében, hiszen majdnemhogy mindenki elötte úszik.

baird 2008.08.15. 16:34:44

engedjük a drogokat, és legyen minden sport technikai sport. leglább jobban megfizetik az orvosokat... nekünk is viccesebb lesz majd, amikor fetrengünk a röhögéstől a különböző gnómok láttán.

i.a.n. 2008.08.16. 19:03:15

És akkor meccs közben majd mondják:

"óóó elromlott a futó veséje, ki kell cserélni, következő sprintnél 2 méterrel hátrébbról indul"

baird 2008.08.16. 23:41:31

le a biológiával!
elektropneumatikus lábakat mindenkinek!!

mbazs 2008.08.17. 17:39:33

Gusztustalan fos az egész.

Az élsportolók droggal tömik magukat, a jónép meg sört vedel és popcornt zabál, miközben a tévé előtt döglik, és anyázza őket, hogy milyen szarok, miközben a hasa rálóg a pöcsére.

Na megyek, bedobok pár sajtburgert :)

Hancock 2008.08.18. 16:13:12

Tuti hogy csal. Rohadjon meg! Úgy ahogy mondod...
Ne mesélje már be nekem hogy naponta 3x uszik, és mindig első, és mindig csúcsokat döntöget. Ember ezt nem csinálja meg. Mesélje a kurva annyának annak... már ekszkjúz for mí.
Egy kicsit remélem

Hancock 2008.08.18. 16:15:16

..hogy lebukik és a laci kapja meg majd amit meg is érdemel. Azert neztem mindig meg, mert vártam hogy majd 1x ugykell kihalaszni a vízből ezt az amcsi majmot, mert leracsnizik.


Utolsó kommentek

  • Kúrcsány Ferenc: Na most mi van, te kis faszszopó? (2011.05.27. 21:56) Kedvencünk: Orbán Viktor
  • Osváth Lacika: Hovány tisztességes. MUHAHAHAHAHAA! Azon felül hogy Kecskemét egyik, ha nem a legszarabb munkahelyének tulajd... (2011.05.22. 08:46) Feel the difference
  • : ...a társkeresőkön am iszonyatXDD (2010.08.29. 13:07) Miért?
  • .Nitro.: @az igényes szórakozás híve: Igen mindenkiinek joga van a pihenéshez, de a világon mindenhol vannak zajos és ... (2010.07.12. 23:46) Kecskemétnek nem kellenek a fiatalok
  • bsteve: Igazad van, ez inkább olyan paródia vb, ha egy emlékezetes, akkor az a bírói mulasztások miatt van... sajnálo... (2010.07.06. 10:20) Távol Afrikától
  • Marcobaily: Érdeklődéssel és eléggé meglepve olvasom a hozzászólásokat, ám lehet az én hibám de még mindig nem értem a sz... (2010.07.04. 17:05) Kecskemétnek nem kellenek a fiatalok
  • az igényes szórakozás híve: @.Nitro.: Csak magamat tudnám ismételni, de ha ennyire különbözőek a nézeteink akkor felesleges is. Meglehet... (2010.06.25. 16:56) Kecskemétnek nem kellenek a fiatalok
  • .Nitro.: @az igényes szórakozás híve: van bennem elég igényesség ahhoz hogy tudjam hogy kell szórakozni. Nem is a Joke... (2010.06.25. 01:19) Kecskemétnek nem kellenek a fiatalok
  • Utolsó 20

honnan?

süti beállítások módosítása